e
Published
8 .sep.2017

Bekijk online uw zendingen en nog veel meer met ‘My DLF’

‘My DLF’ is een online platform dat direct antwoord geeft op vragen over zendingen, zaadhoeveelheden en vergelijkingen met vorige seizoenen. Het is van vitaal belang om onze groothandelsklanten efficiënter te helpen in een snel bewegende markt.

Nu kunt u direct de antwoorden - en nog veel meer - op ieder moment overal ter wereld raadplegen. ‘My DLF’ is uw beveiligde en met wachtwoord afgeschermde online portal voor alles wat u over uw account bij DLF moet weten. Het gaat in september live en is vooralsnog uitsluitend beschikbaar voor onze Europese groothandelsklanten.

"We zijn altijd op zoek naar manieren om het leven makkelijker te maken voor onze klanten," zegt Adger Banken, directeur Wholesale and Procurement bij DLF, "en My DLF is er een van. Met ‘My DLF’ heeft u nu de gewenste informatie binnen handbereik op uw telefoon of tablet. Waar u ook bent - thuis, op een beurs of met een klant – u wordt beter geïnformeerd over uw handel met ons."

‘My DLF’ heeft een overzichtelijke layout. Het beginscherm laat een grafisch overzicht zien van de orders van het huidige seizoen. Van daaruit kunt u informatie vinden over de verschillende grassoorten en -rassen, of vergelijk het huidige seizoen met vorige seizoenen.

In de komende maanden zullen onze verkoopteams uitleg geven hoe ‘My DLF’ werkt en de nodige logingegevens verstrekken. Zij zullen u hiermee een nieuwe tool geven, die u helpt slimmer te kunnen werken in een snel bewegende markt.