e
Published
23 .feb.2018

DLF collega Piet van der Linden overleden

Het is onze droevige plicht u te moeten meedelen dat onze collega Piet van der Linden, hedenmorgen is overleden in de leeftijd van 58 jaar. Dit nieuws heeft ons diep getroffen. Hoewel we wisten dat Piet ernstig ziek was en zijn situatie zeer kritiek, komt ook voor ons zijn overlijden nog onverwacht.

Piet werd enkele jaren geleden geconfronteerd met de diagnose kanker. Hij heeft van het begin af aan zijn ziekte moedig bestreden en accepteerde eenvoudigweg niet dat de behandelingen die hij moest ondergaan van invloed zouden zijn op zijn werk voor zijn telers en zijn team.

Vanaf 2017 heeft Piet als manager Field Production zijn team met veel ambitie en toewijding geleid in uitdagende omstandigheden. Hij werd door zijn medewerkers gewaardeerd om zijn vakkennis en persoonlijke benadering.
Op dit moment kunnen we alleen veel respect uitspreken voor de betrokken en toegewijde manier waarop Piet zijn werk heeft gedaan voor zijn telers en zijn team met name in de laatste jaren van zijn ziekte. Wij zijn hem voor zijn bijdrage veel dank verschuldigd.

Vanmorgen hebben we namens alle DLF medewerkers onze condoleances overgebracht aan de familie en naasten van Piet. We hebben hen ook veel sterkte gewenst bij het verwerken van hun grote verlies.