DLF gras voor de "Grootste Show van recreatiegras"

Phoenix Open is 's werelds grootste golftoernooi. 132 professionele golfers speelden de 72 holes van 2 tot 5 februari en de organisatoren verwachtten meer dan 600.000 toeschouwers voor het toernooi. Wereldwijd gevolgd door miljoenen golfliefhebbers. Hideki Matsuyama, de winnaar van het toernooi kreeg $ 1,2 miljoen van het totale prijzengeld van $ 6,7 miljoen.

Seed Research of Oregon (onderdeel van DLF) is er trots op om al meer dan 20 jaar het graszaad tbv het doorzaaien te mogen leveren voor dit spannende toernooi. We werken nauw samen met het TPC Scottsdale personeel op proeven en proefvelden om ze de best mogelijke resultaten voor dit prestigieuze golftoernooi te geven.

DLF levert het graszaad voor de beroemde golfbaan in Scottsdale, Arizona. DLF vermarkt het recreatiegras, waaronder gras voor golfbanen, door het merk Seed Research van Oregon (SRO) bekend voor de excellente recreatiegrassen voor de meest veeleisende klant. SRO is al meer dan 20 jaar de trotse leverancier van de graszaden voor "De Grootste Show van recreatiegras" op TPC-Scottsdale.