e
Published
3 .okt.2017

DLF op het ETP Turf Expo

Als trots sponsor van de Europese Turfgrass Producers (ETP) is DLF uiteraard aanwezig geweest op het ETP Turf Expo, dat afgelopen week werd gehouden bij Direct Gazon zodenkweker in Ysselesteyn.

Zodenkwekers uit heel Europa en de rest van de wereld waren hier verzameld om machines en producten voor zodenkwekers te leren kennen en evalueren en daarnaast vanzelfsprekend te netwerken.

Bij de DLF-stand kon je onder meer informatie krijgen over ons innovatief product 4turf® en waarom 4turf® ideaal is voor de zodenteelt.

Zodenkwekers hebben hoge normen. Ze willen een perfect en makkelijk te onderhouden gazon, maar tegelijkertijd moeten ze een efficiënt bedrijf runnen op basis van zo laag mogelijke kosten en een maximale productie van topkwaliteit graszoden.

4turf® maakt dit mogelijk.

4turf® is een nieuw gazon-type tetraploïd Engels raaigras. Met 4turf® krijgt u een snelle vestiging, groei bij lage temperaturen en een betere stresstolerantie en dit alles in een fijnbladige, hoogwaardig gazon-type tetraploïd raaigras.

Perfect voor zodenproductie.

Het gebruik van 4turf® is echter niet beperkt tot de zodenteelt. Als u meer wilt weten over 4turf® voor een professioneel gazon, klik dan hier.