e
Published
2 .mrt.2021

ForageMax weidemengsels vernieuwd

Elk veebedrijf is uniek en heeft zijn eigen bedrijfsvoering. Door middel van het te voeren graslandmanagement en het gebruik van de juiste graszaadmengsels probeert u het uiterste van het land en uit uw koeien te halen. Het is dan ook van groot belang dat u snel en eenvoudig een keuze kunt maken voor het juiste graszaadmengsel.

Met ingang van dit jaar is de gehele ForageMax portfolio vernieuwd. Afgelopen jaar heeft DLF de bestaande portfolio tegen het licht gehouden en het merk een nieuwe, frisse en scherpere  positionering meegegeven. Dit alles met als doel om het u nog makkelijker te maken om het juiste grasmengsel te kiezen.

 

Segmenteren voor een specifiek product

De mengsels zijn ingedeeld in 5 segmenten. Binnen een segment kunt u vervolgens kiezen voor een specifiek doel. Zo komt u gegarandeerd uit bij het graszaadmengsel dat het beste past bij uw bedrijfsvoering. Op deze manier kunt u de verschillende uitdagingen die de veehouderij momenteel heeft en in de toekomst gaat krijgen, het hoofd bieden.

De graszaadmengsels zijn met zorg samengesteld en bevatten altijd de beste rassen van de Rassenlijst en hebben minimaal een score 8 voor roestresistentie. Daarnaast kan u er altijd van op aan dat u grasmengsels gebruikt met de nieuwste genetica, waardoor opbrengsten makkelijker te behalen zijn.

 

 

ForageMax mengsels zijn onderverdeeld in vijf heldere segmenten:

 

Benieuwd of u het juiste graszaadmengsel al gebruikt? Neem dan hier een kijkje bij de producten van ForageMax.