Kom naar de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg

Als eerste meer weten over onze oplossingen voor een toekomstbestendige veehouderij?

Welke gewassen gaat u in de toekomst telen naast gras en mais?

De veehouderij heeft met een groot aantal uitdagingen te maken, zo moet het aandeel eiwit van eigen land omhoog, emissies moeten omlaag, de biodiversiteit moet verbeteren en graslanden moeten beter bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden zoals droogte. Voor een toekomstbestendige veehouderij, die duurzaam én winstgevend is, is het belangrijk om goed na te denken over uw bouwplan en de gewassen die u gaat telen. Een stabiele en kwalitatieve ruwvoerproductie vormen namelijk de basis van een rendabele veehouderij.

U kunt uw ruwvoerproductie optimaliseren door uw bouwplan te zien als losse bouwstenen die u naar eigen inzicht kan inzetten. Elke bouwsteen vertegenwoordigt een aspect van uw ruwvoermanagement. Met bouwstenen als “Eiwit +++” of “Smakelijkheid +” helpen wij u nadenken over hoe u slimmer kunt omgaan met uw eigen areaal, zodat u inspeelt op toekomstige uitdagingen en de winstgevendheid van uw bedrijf vergroot.

Wilt u als eerste meer weten over onze oplossingen voor een toekomstbestendige veehouderij? Ga dan met ons in gesprek bij stand 572 tijdens de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen. U kunt hier meteen aan de slag met het bepalen van de beste bouwstenen voor uw bedrijf!


Bezoek de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg!