e
Published
24 .okt.2016

TEST: Kwaliteitsgras beter dan standaard gras?

Waarom de moeite nemen om een kwalitatief hoogwaardig graszaadmengsel te kopen in plaats van een standaard mengsel? Om te zien of je daadwerkelijk waar voor je geld krijgt, hebben we een video gemaakt die het verschil tussen standaard en kwaliteit duidelijk laat zien.

Of uw klanten nu een nieuw gazon aanleggen of een bestaand gazon handhaven, het is de moeite waard om het juiste graszaad te gebruiken. Een mengsel van DLF met recreatiegras van hoge kwaliteit heeft vele voordelen ten opzichte van een standaard mengsel.

Gedurende drie jaar hebben we het uiterlijk van een hoogwaardig kwaliteitsmengsel van DLF vergeleken met een standaard mengsel om zo het verschil in de 4 seizoenen te kunnen tonen.

Een hoogwaardig kwaliteitsmengsel van DLF bestaat uit fijnbladige kwaliteitsrassen die beter kiemen en op deze manier snel een dicht gazon geven, dat de concurrentie aan kan gaan met onkruiden. Voor de ultieme prestaties van onze mengsels, combineren we de beste rassen binnen de verschillende grassoorten. Dit zorgt er voor dat een gazon zich makkelijk aanpast aan lokale omstandigheden.