DLF

DLF is gespecialiseerd in de veredeling, productie, marketing en verkoop van zaden van gras, klaver en luzerne . Naast deze producten  worden ook zaden van groenbemestingsgewassen  verkocht. DLF werkt met uiterst moderne research & development faciliteiten ter ontwikkeling en beproeving van nieuwe rassen van voeder- en recreatiegrassen, klaver en luzerne.

 DLF is al meer dan 100 jaar actief in de zaaizaadindustrie en heeft een uitstekende staat van dienst op het gebied van rassenontwikkeling en de productie en verkoop van kwaliteitszaden.

Sinds 2003 maakt DLF in Nederland deel uit van het Deense DLF (Danske Landboforeningers Frøforsyning), de wereldmarktleider in graszaden met vestigingen over de hele wereld. Op het gebied van de veredeling van nieuwe grasrassen wordt nauw samengewerkt met het Deense moederbedrijf. Middels veredeling en toepassing van moderne selectietechnieken, welke deels in het laboratorium worden uitgevoerd, werken we aan innovatieve producten voor de toekomst. Het resultaat van deze investeringen is een breed assortiment van toprassen voor de lokale en internationale markten.

Kwaliteitzorg speelt een cruciale rol binnen alle onderdelen van ons bedrijf. Een team van specialisten draagt binnen DLF zorg voor de uitvoering van alle activiteiten gericht op het handhaven van hoge kwaliteitsnormen voor zowel de producten als voor de interne en externe processen van het bedrijf.

DLF heeft 100 medewerkers in dienst en opereert in de Benelux vanuit twee verschillende vestigingen