Veldbloemenmengsels

DLF biedt een zeer compleet assortiment veldbloemenmengsels van diverse traditionele veldbloemen. Deze mengsels zijn te gebruiken voor verschillende toepassingen zoals bermen, plantsoenen, rotondes en braakliggende terreinen. Daarnaast hebben we ook speciale mengsels die zeer geschikt zijn voor arme en droge gronden. Door het mengen van veldbloemen met gras wordt er het hele jaar door een dichte groenbedekking gerealiseerd.

09-04-2020

Masterline FLEUR

Fleur is ontwikkeld voor verschillende doeleinden zoals bermen, plantsoenen en bloemenweiden. Het past prima in de nieuwe visie op landschapsbeheer en is zodanig samengesteld, dat het zeer goed voldoet in verschillende biotopen. In het mengsel zijn één-, twee- en meerjarige soorten opgenomen, zodat meerdere jaren een prachtige variatie aan bloemen ontstaat.

Masterline BERMBLOEMENMENGSEL

Op doorgaande wegen dient de begroeiing binnen bepaalde grenzen te blijven. Reden voor DLF om een universeel bermenmengsel te ontwikkelen. In dit mengsel zijn zowel één- als meerjarige soorten terug te vinden. Totaal zitten er 24 soorten in het mengsel. Het gaat hier o.a. om kamille, klaproos, herderstasje, witte klaver, boerenwormkruid en paardenbloem.